Online programma - Stress less - weg met die stress

Stress-management voor HSP-ers

Heb je last van stress? Ben je altijd moe? En wil je meer rust, balans & energie in je leven? Dan is deze cursus geschikt voor jou. In deze online training ‘Stress-less - weg met die stress’ leer jij hoe je het beste omgaat met stress, hoe jij jouw energie weer terugkrijgt, hoe je met een burn-out moet omgaan (of hoe je er een voorkomt) en hoe je vanuit jouw hart kan leven. Na 9 weken ben je weer helemaal in balans met lichaam, ziel & geest.

stress-less 2beinbalance arnhem‘Ik leerde mijn grenzen herkennen en aangeven en mijn 'emmer' betijds te legen. Dit gaf mij het gevoel weer de controle terug te hebben over mijn eigen leven!’

Heb je mijn burnouttest gedaan en scoorde je 10 of meer punten? Dan kun je al veel baat hebben bij deze online training. Je leert hoe je het beste om gaat met stress, wat jouw grenzen zijn en hoe je die moet aangeven. Hierdoor krijg je meer voldoening, plezier en energie in je leven.

Wat is ervoor nodig om dit te bereiken?

De cursus richt zich op jouw lichaam, ziel én geest. Vaak wordt slechts 1 bepaald aspect aangepakt, zoals voeding, beweging of gedachtes. Het uitgangspunt van deze cursus is juist dat alles met elkaar in verbinding staat. Als jij jouw energie de hele dag door laat weglekken, dan kom je er niet met alleen een gezonde maaltijd… Het is juist belangrijk om balans te vinden in jouw leven.

✓ In de eerste drie weken richten we ons op het lichaam. Je creëert een gezonde lifestyle, leert hoe je jouw eigen geluksstofjes aanmaakt, wat jouw energiegevers zijn en hoe je kunt luisteren naar jouw lichaam.

 Daarna ligt de focus op jouw geest. Je leert omgaan met perfectionisme, je vermindert piekergedrag en je komt erachter hoe je volledig tot rust komt. Ook krijg je technieken aangereikt uit de mindfulness.

✓ In de laatste drie weken maak je verbinding met jouw hart. Je ontdekt hoe jij jouw ziel kunt voeden, hoe je dagelijks zorgt voor een energie-boost én je komt erachter waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

 

Je leert in deze Onlinetraining:

stress 2beinbalance arnhem✓ Hoe je je vermoeidheid aanpakt;

✓ Hoe je bij jezelf blijft in tijden van stress;

✓ Hoe jij volledig tot rust komt;

✓ Hoe je kunt omgaan met piekergedrag;

✓ Jouw stress-valkuilen kennen én hoe je deze kan voorkomen;

✓ Hoe je een burn-out voorkomt of hoe je ermee omgaat;

✓ Hoe je erachter komt waardoor jij écht geïnspireerd wordt;

✓ Weer leven vanuit jouw hart.

Je krijgt negen weken achter elkaar elke week een nieuwe module in de online leeromgeving. Hierin staat een deel achtergrondinformatie, heel veel praktische tips en tricks, plus huiswerkopdrachten. De cursus is zo opgezet dat het je niet veel tijd kost, maar wel zeer effectief werkt. Je kunt de cursus helemaal in je eigen tijd en tempo volgen en vanuit je eigen huis.

Ja, stop die stress!

Dit zeggen andere mensen over de training…

✓ ‘Ik vind de training echt heel interessant en leerzaam. Mijn complimenten!’
✓’ Ik vind de training een echte verrijking. Ik leer mezelf opnieuw kennen. De oefeningen helpen me enorm. Dank je!‘
✓ ’De training vind ik echt duidelijk, leuk en leerzaam! Er valt zo veel op z’n plek!’
✓ ’De training geeft mij erg veel inzicht in mijzelf, heel waardevol'.
✓ 'Door de training kan ik burn-out zijn nu beter uitleggen aan mijn omgeving, waardoor zij ook meer begrip hebben voor mijn manier van reageren.’

 

Hierbij wat je krijgt als je deelneemt:

✓ Online toegang tot het digitaal werkboek, met kennis over wat burn-out zijn nou precies inhoudt en uitleg en praktische tips voor meer plezier en energie in je leven.

✓ Praktische oefeningen (downloadbaar in PDF), waarbij je ontdekt wat je grenzen zijn, hoe je je emmer betijds leegt en waar jij weer energie van krijgt. Deze PDF’s zijn er voor maximale kennisoverdracht. Hierdoor kun je het maximale uit iedere les halen en meteen met het geleerde aan de slag.

Bespaar met deze onlinetraining tijd! Je hoeft geen tijd te verspillen om zelf het wiel uit te vinden! Je hoeft nergens naar toe te gaan en volgt de onlinetraining vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Je kunt nieuwe kennis tot je nemen vanaf elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.

Ja, stop die stress!

Voor wie is deze training bedoeld?

Je hebt het meeste aan deze training als:

✓ Je veel stress ervaart op dit moment en wil weten hoe je hier gezond mee omgaat
✓ Je vermoedt dat je een burn-out hebt, maar dit nog niet zeker weet
✓ Je sinds kort weet dat je een burn-out hebt, maar nog niet goed weet wat je hier nou verder mee kunt
✓ Als je wil weten waar jouw grenzen liggen en hoe je die kunt bewaken
✓ Als je openstaat voor nieuwe kennis en ideeën

Let op, deze training is niet voor je geschikt als:

✓ Je al veel over burn-out weet en hier uitgebreid mee bezig bent geweest
✓ Je niet open staat voor een holistische visie en nieuwe kennis en ideeën
✓ Je niet van (digitaal) lezen houdt

Bonussen:

bonus 2beinbalance arnhem1. Telefonische begeleiding (ter waarde van € 450,-)

Je krijgt de mogelijkheid, om wanneer jij daar behoefte aan hebt, een telefonische afspraak in te plannen. Zodat jij me 10 minuten kunt bellen en extra persoonlijk advies krijgt.

2. Meditatie MP3's om direct aan de slag te kunnen met mediteren (ter waarde van € 50,-)

Je oefent met mediteren om jezelf beter te aarden en te centreren zodat je beter bij jezelf kunt blijven.

3. Extra coaching in persoon (ter waarde van € 450,-)

Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om deze cursus te volgen en daar 2 uur persoonijke coaching bij te krijgen. Dit kun je bij aanvang al vermelden in het opmerkingen veld van het aanmeld formulier. Ook is het mogelijk dit in een later stadium van de training alsnog aan te vragen, neem hiervoor contact met me op.

Klaar om minder stress in je leven te hebben?

Schrijf je dan vandaag nog in voor de training Stress-less - Weg met die stress! Jouw totale investering in deze training is 499,- (excl. coaching, incl BTW)

Ja, stop die stress!

*De Algemene Voorwaarden zijn hier terug te vinden

garantie 2beinbalance arnhemGarantie

Ik wil graag dat je meer dan tevreden bent over de inhoud van deze training. Als deze training niet aan je verwachtingen voldoet, laat me dat dan weten binnen 7 dagen per e-mail. Ik geef je dan een tegoedbon ter waarde van 100% van de training. Deze tegoedbon kun je binnen 12 maanden gebruiken voor een ander product dat ik aanbied op mijn site, deze vind je onder het kopje ‘Met Barbera in Balans’.

Ja, stop die stress!

Vragen?

Heb je vragen of is iets je niet duidelijk, dan hoor ik dat graag! Stel je vraag via het contactformulier en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Ik zie je deelname graag tegemoed, je bent van harte welkom!

Warme groet,
Barbera


Heb je nog vragen?

Neem contact op!