Aanbod

Wil je leren omgaan met jouw hooggevoeligheid en/of wil je leren hoe jij jouw eigen stress en energie manager wordt en voorgoed afrekent met je burn-out?. Bekijk mijn online programma’s of neem contact op over de mogelijkheden voor coaching.

HSP Ondernemers COaching

Online Programma

Hooggevoelig Heel Normaal

Wil jij ook meer energie, minder vermoeid zijn en meer rust en ruimte voor jezelf? Wil jij graag jezelf zijn en blijven no matter what? Wil je kunnen leven vanuit jezelf, je gevoelens goed kunnen uiten en niet alleen je grenzen kunnen stellen, maar ze ook kunnen bewaken? En wil je je ervaringen kunnen delen met gelijkgestemden die weten en begrijpen wat je vertelt, omdat ze het zelf meegemaakt hebben? 

Vertel me meer

HSP  Coaching

Coaching

HSP Mannen
Coaching

In een wereld waar de focus ligt op kracht & macht, is het vooral voor hoogsensitieve mannen heel moeilijk om hun gevoelige zelf te zijn. Jezelf en je eigen ‘gebruikershandleiding’ goed leren kennen , weten wat jou energie geeft en wat je energie kost en niet alleen grenzen stellen, maar deze ook bewaken en jezelf en je gevoeligheid volledig accepteren, daar draait het bij HSP Mannen Coaching om. 

Vertel me meer

HSP Ondernemers COaching

Coaching

HSP & Burn-out Coaching

Heb je al geruime tijd last van een burn-out en/of burn-out klachten? Heb je al van alles geprobeerd en heeft het reguliere traject ook al niet geholpen? Lijkt het wel alsof je er nooit van af komt en herken je jezelf bijna niet meer? Je bent niet de enige! Ik hou rekening met je sensitiviteit in combinatie met je burn-out en werk aan het herstellen van de balans in zowel lichaam als geest.

Vertel me meer


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!