Ervaringen van Cliënten


Bericht 1-22 van 22.


Nicole ( Venray )
Dankzij de gesprekken met Barbera heb ik geleerd om te ontspannen en beter voor mezelf te zorgen. Het was zwaar maar goed. Langzaam maar zeker ben ik weer mezelf, is mijn energieniveau weer terug en kan ik terugval voorkomen. Ik heb de begeleiding door Barbera als zeer waardevol ervaren.


Jeroen Remmerswaal

Jeroen RemmerswaalBarbera is een van de mensen die me in het laatste jaar heeft doen inzien wat hooggevoeligheid inhoudt, en wat voor invloed het kan hebben op iemands dagelijkse functioneren. Ik ben haar heel erg dankbaar voor de inzichten die ze me gegeven heeft, en nog zal geven. In plaats van te voelen dat er "iets" was heeft het mede dankzij haar een naam en betekenis gekregen. Dank je wel daarvoor, Barbera.Mirjana Scheepens

Mirjana ScheepensIk heb Barbera leren kennen als een deskundige, enthousiaste en warme vrouw. Na een acupunctuur behandeling waarbij ze steeds uitlegde wat ze deed, zat ik weer heerlijk ontspannen in mijn lijf.


 Jessy Coppieters-Stolk

Jessy Coppieters-StolkIn de periode dat ik met Barbara heb mogen samenwerken heeft zij zich open opgesteld. Haar professionaliteit en open houding zorgen ervoor dat het contact laagdrempelig was en zeer prettig verliep.


 Diana van der Beek

Beste Barbera, 


heel graag wil ik u een reaktie geven op de HSP overlevingsgids, die ik al een paar maanden geleden als E-book gedownload had. 


Na al aardig wat informatie over HSP-zaken gelezen te hebben, kan ik niet anders zeggen dan dat ik uw HSP Overlevingsgids werkelijk fantastisch vind.Naar mijn mening zou iedere HSP dit dienen te lezen.Mooi vond ik het te hebben ervaren, dat ik het door u geadviseerde niets doen, zittend op de bank jaren geleden al toepaste, terwijl ik toen nog helemaal niet wist dat ik hooggevoelig ben. O.a. dit niets doen, heeft mij wel door een langdurige, best wel zware mantelzorg-periode heen geholpen. 


Wat ik niet toevallig vind (ik geloof trouwens niet in toeval), is dat ik een poosje nadat ik gisteravond tip 1 t/m 7 gelezen had, in slaap viel, zittend op de bank en ik ook nog eens langer heb kunnen slapen 's nachts. Ten gevolge van de vrouwelijke overgang kom ik nl. regelmatig wat slaapuurtjes te kort, maar voor afgelopen etmaal is het helemaal goed gekomen. 


Beste Barbera, ontzettend bedankt voor uw zeer waardevolle HSP tips, die ik met heel veel genoegen heb gelezen. 


Hartelijke groet,
 
Diana van der BeekSophie ( Provance , Italie )

Ervaringen 2beinbalance arnhemIk wil graag binnenkort als coach gaan werken. Ik weet dat ik hoogsensitief ben en daarom makkelijk overspoeld raak. Voordat ik dit werk kan gaan doen, wilde ik beter leren om me af te schermen tegen de energieën van anderen. Ik heb Barbera op internet gevonden en haar site sprak me erg aan. Aangezien ze zelf ook hoogsensitief is, weet ze waar ze het over heeft en dat is naar mijn inziens erg belangrijk. Ze was erg flexibel en bereid om direct af te spreken. We hebben de sessies al wandelend gedaan en ik heb een hoop praktische handvatten aangereikt gekregen waardoor ik me nu beter kan afschermen. Ik doe de oefeningen iedere dag en heb er erg veel baat bij. Ik kan nu vol vertrouwen mijn nieuwe carrière tegemoet gaan. Dank je Barbera! Groetjes, SophieAgnes ( Arnhem )

Ervaringen 2beinbalance arnhemIk ben met Barbera in contact gekomen toen ik op zoek was naar een coach in de omgeving Arnhem die mij kon helpen met persoonlijke vragen en sensitiviteit. In mijn werk merkte ik dat ik, in mijn rol als manager, tegen zaken aanliep en dat ik veel emoties opving en moeilijk kon loslaten. Ik wilde kijken of ik via coaching kon leren om minder last te hebben van de sensitiviteit en daarnaast ontdekken waarom ik moeite had met bijvoorbeeld beslissingen nemen. 


De eerste kennismaking met Barbera was heel prettig. Ik had het gevoel dat ze begreep wat mijn vraag was en ik kreeg gelijk ook al praktische tips mee. Ook het wandelen in het bos vond ik erg fijn. Al met al hebben de wandelsessies mij veel gebracht. Ik ben, met behulp van de vragen van Barbera, meer over mezelf te weten gekomen en heb goede en ook praktische tips gekregen om op een andere manier om te gaan met de dingen waar ik voorheen last van had. Ik ervaar meer rust en controle en kan nu sneller voorkomen dat dingen te sensitief bij mij binnenkomen. Daarnaast hebben we oude ballast weggehaald en voel ik meer verbonden met mezelf en meer in het nu. Barbera is een fijne coach, ze blijft heel neutraal en toch heb je het gevoel dat ze met je meeleeft. 


 

Lieve groeten AgnesMarieke ( Nederland )

Ervaringen 2beinbalance arnhemHoi Barbera, Ik ben met jou in aanraking gekomen doordat ik met een burnout kampte een er ook achterkwam dat ik hooggevoelig ben. Op die twee woorden ben ik gaan zoeken om mij daarin te begeleiden. Ik kwam via google bij jou uit omdat jou foto zowiezo mij aansprak en mij vertrouwen gaf, alswel je eigen ervaring met deze beide dingen. Ik was op dat moment wel opzoek naar iemand die mij weer de handvaten kon geven hoe om te gaan met mijzelf, hoe om te gaan met de burnout. Door onze gesprekken in de wandelsessies ben ik wel tot meerdere inzichten gekomen die mij weer richting gaven. Vooral de situatie omdraaien. Hoe zou ik aankijken naar een ander als die met dezelfde zaken zou zitten als ik. Daardoor werd de hardheid richting mijzelf er wel afgehaald. Dank je wel! Liefs MariekeManon ( Arnhem )

Ervaringen 2beinbalance arnhemIk heb jou leren kennen in een moeilijke tijd voor mezelf. Met name tijdens de wandelcoaching heb ik jouw feedback als zeer prettig ervaren. Jouw betrokkenheid, relativeringsvermogen en oprechte belangstelling hebben mij goed gedaan. Dank dat je er was!


 Mark ( Arnhem )

Mijn verwachtingen van de cursus waren heel anders dan hoe de cursus was, maar dat is een positief gegeven. Mijn verwachting was veel meer theorie en eigenlijk vooral praten over hsp. Ik dacht misschien theorie te missen, maar eerlijk gezegd is de theorie niet wat het meest is blijven hangen. De oefeningen en de herkenbaarheid van elkaars verhalen is het meest blijven hangen. De sterke kanten van de cursus vond ik de oefeningen/meditaties. En de ruimte die we kregen om ons verhaal te doen. Het aantal deelnemers was laag maar dat was juist fijn. Dat geeft een veilige sfeer en geeft meer ruimte voor elke deelnemer. Alles bij elkaar was het zeker een goede ervaring, dankjewel! Groet, MarkMarijke ( Vianen )

Ervaringen 2beinbalance arnhem2beinbalance is een zeer professionele organisatie, buiten het persoonlijke contact is er op de website ook veel informatie te vinden die je vaak al op weg kan helpen. De vriendelijke zeer betrokken en meelevende werkwijze van 2beinbalance helpt je op weg om je eigen kracht te ontdekken en veranderingsprocessen in gang te zetten.


 Monique

Ervaringen 2beinbalance arnhemIk vond de cursus erg fijn, ik heb er veel geleerd en de contacten met en ervaringen van anderen waren enorm waardevol. Wat ik nog kwijt wil is dat ik je een heel prettig mens vind en me meteen thuis voelde bij jou.


 Peggy Sinke ( Arnhem )
Website: Www.mingmen.nl

Ervaringen 2beinbalance arnhemBarbera is een oplettende, rustige, doortastende vrouw met veel kennis van zaken. Ze gaat goed met cliënten om, stelt ze gerust en voert de behandelingen goed uit. Gr. Peggy


 Mariet Jonker ( Arnhem )

Het was een fijne en prettige behandeling in een sfeervolle en warme omgeving. Ik ben door een vakkundig en vriendelijk persoon behandeld. Een aanrader! Mariet JonkerJolien ( Arnhem , Nederland )

Ervaringen 2beinbalance arnhemLieve Barbera, wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Ik leer ontzettend veel van jou. Bedankt dat je me helpt om uit mijn burn-out te komen. Ik geniet van de wandelingen samen in de natuur. Mensen zijn bij jou echt aan het goede adres! Je neemt alle tijd en ik voel me door jou begrepen. Succes in je werk. Dat je, zoals je dat zelf ook zegt en graag wilt; "Veel mensen mag helpen"!!!


 Petra ( Erl , Oostenrijk )

Ervaringen 2beinbalance arnhem:) Lieve Barbera, Je hebt me al een paar keer geholpen en ik ben daar heel tevreden over! Ik hoop dat je praktijk een succes wordt, maar eigenlojk twijfel ik daar niet aan, want mijn vertrouwen in je kunnen is terecht gebleken! Gr, Petra


 Karin

Ervaringen 2beinbalance arnhemik ken Barbera als een gedreven, intelligente vrouw die weet wat ze wil. Zodra ze haar opleiding Acupunctuur afgerond heeft, zal ze een goede therapeut worden die haar patienten goed zal begeleiden.


 Claudia

Ervaringen 2beinbalance arnhemHallo Barbera, Dank dat je je ervaringen over hoogsensitiviteit met ons hebt gedeeld in dit e-book. Ik heb er snel even doorheen gekeken en zie al wel een aantal tips waar ik zelf vanuit intuïtie ook mee aan de slag ben. Leuk. Vriendelijke groet, Claudia


 Inge ( Velp , Nederland )

Hallo Barbera, Dank je wel voor je hulp,je steun en je begrip :) Ik heb ongelooflijk veel gehad aan jouw gratis ebook, aan de artikelen op jouw blog en ook aan de gesprekken die we samen gevoerd hebben. Je hebt me waardevolle inzichten gegeven in mezelf, dank je wel daarvoor! x IngeMarjan Noordhoek ( Arnhem , )

Ervaringen 2beinbalance arnhemBarbera is een gedreven therapeute die haar uiterste best doet om mensen deskundig te begeleiden. Zij combineert doorzettingsvermogen met empathie voor anderen en ik twijfel er geen moment aan dat ze haar clienten op een warme en professionele manier kan behandelen.


 Roos Scholts ( Culemborg , Nederland )

Ervaringen 2beinbalance arnhemIk ken Barbera al bijna mijn hele leven, al hebben we niet altijd contact met elkaar gehad. Ik weet dat ze een bijzondere en lieve vrouw is, deskundig en zorgzaam en ik ben dan ook erg blij dat ze officieel mijn zus is!


 Elena ( Arnhem , Nederland )

Ik heb Barbera leren kennen als een fijne, warme vrouw waarbij ik me ontzettend op mijn gemak voel. Na afloop van een behandeling voel ik me enorm ontspannen, veel evenwichtiger ook. Ik heb dan het gevoel dat ik er weer tegen kan. Gr. Elena


Moeiteloos jezelf zijn

Zet de eerste stap en meld je aan voor een gratis moeiteloos-jezelf-zijn sessie. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

aanmelden 2beinbalance arnhem