Spreker

Op zoek naar een inspirerende spreker waar deelnemers echt iets aan hebben?


spreker barbera schouten burnoutBarbera geeft inspirerende en motiverende lezingen, workshops en trainingen. Zij wordt vaak gevraagd voor kick-offs, workshops tijdens congressen, netwerkbijeenkomsten, seminars en interne opleidingsdagen. Onderwerpen zijn bv stressmanagement,  communicatie, energiemanagement & burn out, bore-out, intuïtie op het werk, zelfvertrouwen (en introversie), kiezen en beslissen, introvert/extravert op de werkvloer, teambuilding, (persoonlijk)leiderschap, cultuurverandering, beter contact met anderen, spiritualiteit, hooggevoeligheid en coaching.

Wordt de architect van je eigen job en leven

Barbera laat zien hoe je architect van je eigen job en leven kan worden. Naast de burnout spreekt Barbera ook over de bore-out. In principe zijn de symptomen van de burnout en bore-out vergelijkbaar, de oorzaak echter, is anders. Bij bore-out ligt de oorzaak ervan niet aan overbelasting maar aan ‘onderbelasting’. Er is sprake van gebrek aan evenwicht tussen je capaciteiten en wat er van je verwacht wordt.

Maak keuzes die 100% bij je passen

Volgens Barbera bestaat de sleutel tot een leven met minder stress uit keuzes maken die 100% bij passen bij wie je écht bent. De juiste keuzes kunnen maken omdat je weet wie je bent, geeft je de vrijheid om meer uit je leven te halen. Haar overtuigingen zie je terug in de aanpak en vormt de de basis van de begeleiding in de preventie en behandeling van bore-out en burn-out. Als personal coach hecht ze veel belang aan respect, de kracht van jezelf kennen en jezelf zijn en het geloof dat iedereen unieke talenten heeft.

Maak kennis met vernieuwende en verrijkende ideeën

Door haar interactieve presentatie weet Barbera in korte tijd een enthousiaste sfeer neer te zetten. Ze laat de deelnemers kennismaken met vernieuwende en verrijkende ideeën. Door korte, praktische oefeningen ervaart men meteen de waarde ervan in de praktijk. Tot slot geeft Barbera tips en tools mee voor terug op de werkplek. Een overtuigende en boeiende performance!

Achtergrond Barbera Schouten

Na jarenlang in de IT gewerkt te hebben en daar uiteindelijk uitgevallen te zijn door een burn-out, heeft Barbera het roer omgegooid en is zij voor zichzelf begonnen. Ze merkte aan de lijve dat het standaard traject bij burn-out niet voor iedereen werkt en vond dat dat anders en vooral beter moest kunnen. Na diverse studies op het gebied van coaching, acupunctuur, stressmanagement en energiemanagement heeft zij nu unieke trajecten ontwikkeld om niet alleen mensen te helpen die met een burn-out zijn uitgevallen, maar juist ook voordat de medewerkers daarmee uitvallen.

Persoonlijke missie: Zelfkennis, zelfvertrouwen en professionele Intuïtie op een enthousiaste en inspirerende manier ontwikkelen.

Meer informatie? Neem contact op met barbera via barbera@2beinbalance.com of via 06 35 11 79 77


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!